Ние сме FindMeCure:
"Приближаваме клиничните изпитвания до пациентите"
нашата история

За Любим Човек

Имало едно време една млада жена страдаща от заболяване, което няма адекватно лечение. Нейната сестра била отчаяна да ѝ помогне и започнала да търси за ново лечение, което е във фаза изпитване. Въпреки, че сестрата работила в сферата на клиничните изпитвания, тя не успяла да намери подходящо изпитване в подхощя локация и време. Тази сестра е Мая Златанова, съосновател и управител на FindMeCure. И така започна историята на нашата компания...

За Още Много Любими Хора

Мая обединила усилия с Мирослав Вълчев и Ивайло Йосифов, двама опитни софтуерни инжинери. В миналото, те са били отговорни за разработката на британския и австралийския регистър за клинични изпитвания. Заедно, те основали FindMeCure, платформа фокусирана върху пациентите и целяща да направи лесно идентифицирането на подходящи изпитвания в близост до всеки пациент. До днешна дата сме помогнали на над 370 000 пациенти да намерят какви клични изпитвания са на разположение и да помогнахме на заинтересованите да се свържат с медицинските екипи, които ги провеждат. Всичко това напълно безплатно. Ние оставаме верни на своя основен принцип: Първо дай, без да искаш нищо в замяна!

За Индустрията

Не е тайна, че набирането на пациенти за клични изпитвания е един от основните проблеми за индустрията. Около 85% от изпитванията се забавят и липсата на участници е основната причина, поради която 9 от 10 изпитвания завършват с неуспех. Основателите на FindMeCure събраха екип от експерти в индустрията и съветници, които да разрешат този проблем. Ние разбираме нуждата на индустрията от точни данни за дадено заболяване, които да са достъпни на момента. Поради тази причина създадохме TrialHub.
FindMeCure е посветена на приближаването на клиничните изпитвания до пациентите

Използваме потенциала на новите технологии и данни. Вярваме, че единственото решение за успешни клинични изпитвания е във взаимополезно партньорство и прозрачност между страните.
Мисията на FindMeCure е да бъде посредника, това липсващо звено.

Ако искаш да следиш какво ново се случва може да ни последваш в: